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Let’s cut everything really small!
全部(具材)小さく切ろうね!
After we put the nira and cabbage in a bowl, we’ll mix some salt into it. After a bit, water will start to come out.
ニラと白菜をボウルに入れて、塩を振って混ぜる。少し経つと水分が出てくるよ。
Let’s mix all the ingredients.
全部の具材を混ぜよう!
Put a little water here with your finger.
餃子の皮の外側に指で水をつけよう。
Fold it in half and pinch it shut.
皮を折ってくっつけよう!
Hot
暑い
Even smaller!
もっと小さく切っていいよ!
Let’s pour out only the water.
(ボウルを傾けて)水分だけを(ボウルからシンクへ)流すよ。
You need to put on plastic gloves now.
Put on 透明の使い捨て手袋.
Put the fillings right in the middle.
具材(餡)を真ん中に乗せてね。
Make them flatter.
平べったい形にしよう!
Humid
蒸し暑い
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